Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Forlængede leveringstider i ugerne 30, 36 og 37. Forventet leveringstid er 3-4 dage

Om os

Et brand i børnehøjde

Jeg er selv mor til tre små starutter og savnede sengetøj og tilbehør til ungerne, der er praktisk, æstetisk og farverigt. Jeg håber at skabe smukke ting til hjemmet, som både forældre og børn får gavn af. Lille Starut opmuntrer til nysgerrighed og glæde, fest og ballade. En lille hyldest til det farverige småbørnsliv.

Fantasi, farver og frihed

Børn elsker farver og helst de sprudlende af slagsen. Farver, der spreder glæde og sætter gang i legen og ideerne. Her findes ingen ‘drengefarver’ eller ‘pigefarver’. Der er frit valg og kun fantasien sætter grænser. Det er vigtigt, at tekstilerne er bløde, holdbare og praktiske. Alle vores produkter er lavet i økologiske materialer og med genbrugte fibre, hvor det giver mening. Lille Starut er designet i Danmark og produceret i Europa. Vi håber, I vil tage godt imod Lille Starut og vi glæder os til denne rejse med jer.

Et drys af konfetti

Hverdagen med små børn er ikke altid pastelfarvet. Den er fyldt med leverpostej, vasketøj og kærlig kaos. Derfor ønsker vi at skabe produkter som letter dagligdagen og tilfører den et tvist af glæde og humor. Som et drys af konfetti over hverdagens trummerum. 

Derfor har vi prioriteret lynlås i sengetøjet, så det ikke ryger af dynen. Vi har sørget for frotté på bagsiden af vores savlesmække, så de suger ekstra godt. Stofbleerne fra Lille Starut er store nok til, at du kan bruge dem til både svøb, skygge for solen, hagesmæk og nusseklud. Alt sammen med farverige prints og humoristiske motiver.  

Vi håber, I vil tage godt imod Lille Starut og vi glæder os til denne rejse med jer. 

/Sofie 

Information

Lille Starut ApS

Spættevej 12
2970 Hørsholm
Danmark

CVR: 43260294
Mail: kontakt@lillestarut.dk

Scroll to Top